Napsali o Akrkids na www.moda.cz

12.05.2010 17:53

 

Akrkids nabízí kolekci pro miminka i teenagery – nyní představila jarní a letní kolekci

Pátek 12. 3. 2010 | AUTOR: Berta Pean  | Oblečení pro děti

Hledáte něco pěkného pro svoje dítě pro nadcházející jaro a léto? Můžete sáhnout po oblečení pro děti španělské značky Akrkids. Připravili jsme pro vás ukázky z poslední módní kolekce jaro a léto 2010 od miminek až pro teenagery a také parádní módní přehlídku vybraného oblečení pro starší děti. 

 

Značka Akrkids je k dostání i u nás. Pokud zapátráte, na zboží této značky narazíte v mnoha českých shopech. Nebo můžete vyrazit na nákupy do zahraničí, či nakoupit v zahraničí přes některý e-shop. Akrkids nabízí oblečení pro děti všech věkových skupin, od miminek až po náctileté kluky a holky. 

 


 

 

Akrkids pro nejmenší

Pro nejmenší nabízí značka Akrkids hned dvě kolekce produktů. Kolekci Sweet pro děti ve věku od 1 do 12 měsíců a kolekci Baby pro děti ve věku od 3 až 24 měsíců. Pokud uvidíte nádherné komplety pro miminka, určitě po nich zatoužíte. Barevně i stylově sladěné budou krásným základem šatníku vašeho dítka. 

 

FOTOGALERIE
img_01_deti_akr img_02_deti_akr img_03_deti_akr
Strana 1/2<< zpět      |      další >>
FOTOGALERIE
foto_01_deti_ark foto_02_deti_ark
Strana 1/3<< zpět      |      další >>
FOTOGALERIE
foto_01_deti_akr foto_02_deti_akr foto_03_deti_akr
Strana 1/3<< zpět      |      další >>
FOTOGALERIE
foto_01_deti_akr foto_02_deti_akr foto_03_deti_akr
Strana 1/2<< zpět      |      další >>
FOTOGALERIE

Módní přehlídka Akrkids pro děti od 10 do 16 let – kolekce pro jaro a léto 2010

foto_01_deti_Arkkids foto_02_deti_Arkkids foto_03_deti_Arkkids
 


Pro nejhezčí věk

Dětem od 2 do 10 let je určená kolekce Kids. Nádherné vzory a barvičky se nebudou líbit jenom vám, ale určitě je s oblibou budou nosit i vaše děti. Kolekce obsahuje zboží jak pro dívky, tak pro chlapce. Nejvýraznější z letošní jarní a letní kolekce jsou určitě dívčí šaty, které se dají nosit samostatně, ale také jako tuniky na džínsy nebo delší kraťasy. Těm vaše malá parádnice neodolá. 

 


 

Na mladší teenagery

Pro děti od 10 do 16 let je určena poslední kolekce s názvem Teen. Přestože je podle nás pro šestnáctileté příliš dětská, na kráse a kvalitě to kolekci neubírá. Modely zdobí zajímavé nápisy a potisky a určitě si najdou místo v šatníku teenagerů. 

 


 

Akrkids nabízí módní zboží vysoké kvality. Podívejte se teď na přehlídku jarní a letní kolekce značky pro rok 2010. Oblečení na přehlídce bylo určeno dětem od 10 do 16 let. 
 

Zpět